Παρ, Μαρ 29, 2024

Η Αρχή Λιμένων Κύπρου στηρίζει το “Access4ALL”

Η Αρχή Λιμένων Κύπρου στηρίζει το “Access4ALL”

Η Αρχή Λιμένων Κύπρου στα πλαίσια της κοινωνικής της προσφοράς στηρίζει εμπράκτως το Φεστιβάλ “Access4ALL”που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του Παλιού Λιμανιού Λεμεσού (από τους λιγοστούς προσβάσιμους χώρους για ΑμεΑ) το Σάββατο στις 10/9/2022 και την Κυριακή 11/9/2022 από τις 17.30-21.00.

Το Φεστιβάλ Access4ALL διοργανώνεται από το Research and Education of Social Empowerment and Transformation – RESET LTD, το Center for Social Innovation – CSI και το Cyprus 3×3 με κύρια βιωματική δραστηριότητα, την 3Χ3 καλαθόσφαιρα τροχοκαθίσματος.

Το Φεστιβάλ έχει σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού αλλά και φορέων χάραξης πολιτικής και επαγγελματιών, σχετικά με τις ανάγκες και τα θεμελιώδη δικαιώματα των ΑμεΑ σε τοπικό/περιφερειακό επίπεδο, ούτως ώστε να βελτιωθεί η προσβασιμότητα και η ένταξη των Ατόμων με Αναπηρίες (ΑμεΑ) στην κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική ζωή της πόλης.

Το Φεστιβάλ θα είναι προσβάσιμο και δωρεάν για όλο το κοινό. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία μέσω των διαφόρων δραστηριοτήτων να δοκιμάσουν να μπουν στη δύσκολη θέση των αναπήρων για να αντιληφθούν καλύτερα τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά τα άτομα με αναπηρίες.

Το Δ.Σ. και η Διεύθυνση της Αρχής, διά μέσω του Προέδρου του Δ.Σ. Δρ. Αντώνη Στυλιανού, δηλώνουν ότι πάντοτε θα είναι αρωγοί σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις που προάγουν την κοινωνική ευαισθησία, ενημέρωση και κινητοποίηση του συνόλου της κοινωνίας των πολιτών σε τόσο σημαντικά θέματα.

Η Αρχή Λιμένων Κύπρου προσκαλεί το κοινό να στηρίξει με την παρουσία του το πιο πάνω Φεστιβάλ.

Listen Live