Πεμ, Σεπ 29, 2022

Αλλάζει όψη και ομορφαίνει ο Δημόσιος Κήπος - Άρχισαν οι εργασίες για την αναβάθμιση του

Αλλάζει όψη και ομορφαίνει ο Δημόσιος Κήπος - Άρχισαν οι εργασίες για την αναβάθμιση του

Φωτογραφία: Master plan δημόσιου κήπου

Αλλάζει όψη και ομορφαίνει επιτέλους ο Δημόσιος Κήπος στη Λεμεσό κάνοντας αρχή με την ανάπλαση του παιχνιδότοπου,  έργο αξίας €1,750,000.00.

Τα λόγια άρχισαν να γίνονται πράξεις. Με χορηγία ιδιωτικής εταιρείας, συγκεκριμένα της Εταιρείας Midbrain,  έχουν ξεκινήσει οι κατασκευαστικές εργασίες για να γίνει ο χώρος και το έδαφος κατάλληλα για την δημιουργία του νέου παιχνιδότοπου. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν σε περίοδο 6 μηνών και τα είδη και υλικά τα οποία θα χρησιμοποιηθούν θα είναι υψηλών προδιαγραφών.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο Δήμαρχος Λεμεσού κ.Νίκος Νικολαϊδης απάντησε "για τα έργα αυτά θα μιλήσουμε την ερχόμενη Πέμπτη, όπου θα παρουσιάσουμε το νέο master plan του δημόσιου κήπου, αλλά και το πρώτο έργο στο πλαίσιο αυτού του master plan, που είναι η αναβάθμιση του παιδότοπου». 

Υπενθυμίζουμε ότι την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στις 11:30π.μ, ο Δήμος Λεμεσού σε συνεργασία με την χορηγό Εταιρεία Midbrain διοργανώνoυν στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Μεγάρου δημοσιογραφική διάσκεψη για την υπογραφή του συμβολαίου και παρουσίαση του νέου Παιδότοπου στο Δημόσιο Κήπο. 

Author’s Posts

Developed by DiGeo LTD. ©2022 Nea Polis. All Rights Reserved