Παρ, Σεπ 22, 2023

Φεύγει από ΥΚΑΝ και πάει Λιμενική ο Κατσουνωτός

Φεύγει από ΥΚΑΝ και πάει Λιμενική ο Κατσουνωτός

Τη θέση του Διοικητή της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας αναλαμβάνει από τις 20 Σεπτεμβρίου ο Μιχάλης Κατσουνωτός, ο οποίος μετατίθεται από τη θέση του Διοικητή της ΥΚΑΝ, μετά τις πολύκροτες καταγγελίες της διευθύντριας των Φυλακών, Άννας Αριστοτέλους και τα γεγονότα που ακολούθησαν.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα ο κ. Κατσουνωτός συναντήθηκε με τον Αρχηγό Αστυνομίας, Στέλιο Παπαθεοδώρου, με αντικείμενο συζήτησης τη μετακίνησή του σε άλλο πόστο, κάτι στο οποίο συμφώνησε και ο ίδιος ο ανώτερος αξιωματικός της Αστυνομίας, αφού με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή δεν θα μπορούσε να συνεχίζει να υπηρετεί την ΥΚΑΝ.

Για το ίδιο θέμα η κα Δράκου ανέφερε πως χθες είχε συνομιλία με τον Γενικό Εισαγγελέα, ο οποίος ζήτησε χρόνο για μελέτη του ογκωδέστατου πορίσματος και μόλις ολοκληρωθεί η μελέτη του θα τύχει ενημέρωσης και θα ενεργήσει ανάλογα. Ερωτηθείσα για το αν υπήρξε επικοινωνία με τον κ. Κατσουνωτό, η Υπουργός Δικαιοσύνης απάντησε αρνητικά. Σε σχέση με την ανακοίνωση των δικηγόρων της Άννας Αριστοτέλους και της Αθηνάς Δημητρίου, η κα Δράκου αρκέστηκε να πει πως «εκφράστηκαν οι απόψεις τους, οι οποίες είναι σεβαστές, αλλά υπάρχουν και άλλες».

Πηγή:philenews

 

Listen Live