Πεμ, Μαρ 28, 2024

Θετικός σε αλκοτέστ ο 15χρονος οδηγός του μονοκάμπινου

Θετικός σε αλκοτέστ ο 15χρονος οδηγός του μονοκάμπινου

Γύρω στις 03:30 το πρωί, μονοκάμπινο όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερις ανήλικοι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται  κατέληξε σε γκρεμό δέκα μέτρων σε περιοχή του χωριού Άγιος Θεράπων της Επαρχίας Λεμεσού.

Η σφοδρή σύγκρουση έγινε  αντιληπτή από κατοίκους οι οποίοι έσπευσαν να βοηθήσουν,  ενώ την ίδια ώρα ενημέρωσαν την αστυνομία.

Ο Βοηθός Υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού κ. Καφάς σε δηλώσεις του είπε:

Σε μια κλειστή στροφή του δρόμου όπως φαίνεται ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος του με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε προστατευτικά κιγκλιδώματα και στην συνέχεια να πέσει σε μεγάλο γκρεμό και ευτυχώς η πορεία του οχήματος σταμάτησε από μεγάλο δέντρο στο οποίο προσέκρουσε το όχημα. Στο όχημα επέβαιναν τέσσερα άτομα όλοι ανήλικοι

Οδηγός στο μονοκάμπινο ένας 15χρονος και συνοδηγός 17χρονος φίλος του, ενώ στο πίσω μέρος ευρίσκονται ένας 13χρονος και ένας ακόμη 15χρονος, Με τον πρώτο να τραυματίζεται κρίσιμα.

Ο ένας εκ των δύο που βρισκόταν στο χώρο μεταφοράς του οχήματος τραυματίστηκε κρίσιμα και μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για περεταίρω νοσηλεία. Οδηγός συνοδηγός υπέστησαν μικροτραυματισμούς. Είναι άγνωστο στο παρόν στάδιο εάν έφεραν ζώνες.

Λίγο μετά τις 10:00 το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μεταφέρθηκε και ο δεύτερος τραυματίας 15 ετών λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του.

Ο φερόμενος ως οδηγός του αυτοκινήτου υποβλήθηκε σε προκαταρτικό και σε τελικό έλεγχο αλκοόλης και ήταν θετικός πέραν του επιτρεπόμενου ορίου.

Παράλληλα με τις συνθήκες του ατυχήματος, διερευνώνται και ποινικές ευθύνες για τον ιδιοκτήτη του μονοκάμπινου, καθώς και πληροφορία που θέλει τους ανήλικους να διασκέδαζαν προηγουμένως σε οικία της περιοχής.

 

Listen Live